Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Felhívás nyaralóbérlet igényléséről és hosszabbításáról

Tisztelt Nyaralótulajdonosok!

A strandrendelet szerint a nyaraló bérletek kiadása a tulajdonosok felé adminisztrációs kötelezettségekkel jár. Ezúton szeretnénk megköszönni azoknak, akik ennek eleget tettek. A 2023 évben érvényes bérleteket matricás érvényesítéssel meghosszabbítjuk az éves díj (12.000 Ft) megfizetése után – 2024. június 22-től a Központi Strand jegypénztárában – abban az esetben, ha a jogosultság tekintetében nem történt változás.

A jogszerű használatot szúrópróbaszerűen ellenőrizzük.

A mindenki számára kedvezményesen megvásárolható heti felnőtt bérlet (4.000 Ft) és heti gyermek-, nyugdíjas bérlet (2.500 Ft) továbbra is rendelkezésükre áll.

Ezúton kérjük Önöket, hogy amennyiben nem rendelkeznek a 2023. évre érvényes fényképes bérlettel, új nyaralóbérlet igényüket az Önkormányzat részére május 31-ig megküldeni szíveskedjenek. A kérelem az Önkormányzat weboldaláról letölthető a 9. Strandbérlet igénylés pontban, illetve a Hivatalban átvehető. A kedvezményt szeretnénk a továbbiakban is fenntartani, ezért kérjük szíves közreműködésüket. A kérelmeket elektronikus úton – E-Papíron, Hivatali Kapun és E-mailen keresztül () – is elfogadjuk.


Nyaralóbérlet igénylése

Balatonszepezd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (XI. 3.) önkormányzati rendelete a strandok üzemeltetéséről, működtetéséről és belépődíjairól (részlet)

A tárgyév január 1. napján balatonszepezdi nyaralótulajdonnal rendelkező személy nyaralóingatlanonként jogosult legfeljebb négy személy megjelölésére, akik részére az önkormányzat arcképes nyaralóbérletet állít ki.

A bérlet kiállítását a rendelet 2. melléklete szerinti kérelemmel lehet igényelni. A kérelemnek tárgy év május 31. napjáig az önkormányzathoz meg kell érkeznie. A kérelemhez a kérelemben feltüntetett személyek 3,5×4,5 cm méretű igazolványképét csatolni kell. A bérlet kiállításának feltétele, hogy 60 napnál nem régebbi tulajdoni lappal (nem kell hiteles) igazolja a nyaralóingatlan feletti tárgyév január 1. napján fennálló tulajdonjogát.

A kiállított bérlet 2024. június 22-től a Központi Strand pénztáránál vehető át.

Balatonszepezd Község Önkormányzata

 

Vissza az oldal tetejére